Koje su procesne kartice za kontrolu pristupa

- Oct 18, 2018-

Za pristupnu karticu za zajednicu se može reći da je pristupna kartica. To je zajednička pametna kartica koja je usko povezana sa našim životom. Koji su specifični procesi za izradu pristupne kartice za zajednicu?

access smart card.jpg

Postoji nekoliko procesa za izradu pristupne kartice za zajednicu:

Prvo, prvo odredite tip čipa pristupne kartice ćelije, kao što je ID čip, IC čip, M1 kartica ili CPU čip kartica.

Drugo, morate odrediti izgled kartice za pristup ćeliji, odnosno da li vam je potrebna standardna veličina ili druga veličina; također odrediti koji uzorak ispisati na površini kartice, koji tekst na kartici, itd .; ako kupac može pružiti izravno Slike, možemo napraviti prema zahtjevu kupca; ako kupac nema slike, ovdje ćemo dizajnirati nekoliko rasporeda po izboru kupaca.

Treće, da bi se utvrdilo koji procesi se štampaju, postojeći tipovi procesa su: mat, mat, UV kartica, vruće žigosanje, vruće srebro, film, štampanje u boji, sjaj površine, laserski kod, inkjet, UV kod, itd.

Gore navedeno je proces koji treba da se pripremi u ranoj fazi izrade kartice za kontrolu pristupa zajednice. Specifična proizvodnja kartice za kontrolu pristupa, mora se predati tehničkom osoblju naše fabrike, a nakon završetka gotovog proizvoda, testirat će se, pakirati i otpremiti! Možete biti sigurni da ga možete potpisati. Ako postoje bilo kakve kvalitete i tehničkih problema, možete dati povratne informacije za tvrtku, mi ćemo se baviti s vama na vrijeme.

Par:RFID Tkani manžeta za plaćanje/glazbeni koncert Sljedeći:Izuzetna kvaliteta RFID drvenih kartica