Prednosti RFID tehnologije

- Jan 16, 2019-

Temeljne tehnologije za Internet stvari je RFID tehnologije. U usporedbi s drugim tehnologijama automatske identifikacije, RFID ima sljedeće prednosti u obradi podataka i sigurnosne provjere autentičnosti:

(1) brzo čitanje i pisanje brzinu i lako operationSince čitač je beskontaktni komunikacija, kartica može biti operiran u nekoliko centimetara ili čak desetine metara i upotreba brzog uvelike poboljšana. Budući da RF kartica ima brzo anti-sudara mehanizam podataka može doći do interferencije između kartica. Možete učinkovito spriječiti i može čitati i čitati više RFID oznaka u isto vrijeme, i čitatelju može obraditi više od 200 beskontaktnih RFID oznake odjednom.

(2) raznolika oblika i male veličine

U smislu čitanja RFID nije ograničena po veličini i obliku, pa fiksne veličine i kvalitetom ispisa papira će utjecati točnost podataka čitanje. Osim toga, proizvodnjaRFID oznakediversifikaciju i miniaturizing, prikladan za potrebe različitih proizvoda.

nfc-rfid-tags.jpg

(3) visoka pouzdanost i trajnost

U smislu čitanja RFID nije ograničena po veličini i obliku, pa fiksne veličine i kvalitetom ispisa papira će utjecati točnost podataka čitanje. Osim toga, proizvodnja RFID oznaka je diversifikaciju i miniaturizing, prikladan za potrebe različitih proizvoda.

(4) mogućnost recikliranja

Budući da informacije radiofrekvencija kartice elektroničkih podataka, RFID oznaku povoljno možete ažurirati podatke pohranjene u ime jedinice, na primjer, informacija može biti izmijenjeni, izbrisati, dodao, i kao više puta. Stoga, reciklirati oznaka može se ponovno koristiti.

(5) snažan prodor

Kada RFID oznaka je pokriven nemetalnih ili netransparentno materijala kao što su papir, drva ili plastike, ima jaki penetrability i možete izvršiti bez prepreka komunikaciji.

(6) praćenje i pozicioniranje

Sustav može pratiti učinkovit geografski položaj učenika sa RFIDpametne kartice.Par:Kako identificirati kvalitetu RFID silikonske narukvice Sljedeći:RFID narukvica za glazbene festivale ulaznice