RFID epidemiji upravljanja sustav za prevenciju za ljubimca

Nedavno su mnoge društvene sporove uzrokovane nema uzici pse. Kako učinkovito ojačati ljubimac upravljanje te osigurati javno zdravlje i sigurnost, promicanje usklađenog Five industrija, je postala vruća točka u društvu.


Rfid pas cjepivo sustav upravljanja fundamentalno rješava problem pet gubitak, napuštanje i nadzor. Elektronski čip s globalni jedinstveni identifikacijski broj (UID) će biti korišten kao je zivotinja elektronski ličnu kartu, a ljubimac čip će pohranjivati osnovne informacije s kućnim ljubimcima. Preko čitača, podaci se prenosi na računalo aplikacijski softver, a time realizacije automatske identifikacije i analize ljubimac identiteta, vlasnik i informacije na reprodukciju, zdravlje i prevencija epidemija, i shvativši u informationization ljubimac menadžmenta.

RFID epidemic prevention management system  for pet

Zbog otvorenosti područja ljubimac čip korisnika podataka, sve dok čitanje uređaj u skladu s protokolom čip, je zivotinja informacija može biti čitanje, i ljubimac nadzorom odjela, prevencija epidemija odjel, ljubimac bolnica također možete jednostavno dijeliti ljubimac informacije. Za njih, vjerujemo da rfid sustav će donijeti veliku udobnost za upravljanje ljubimca.