RFID narukvica za glazbene festivale ulaznice

- Oct 15, 2018-

Muzički festival je privremeni muzički performans, sa neophodnim uslovima za privremenu egzistenciju, više umetnika koji se izmjenjuju u izvođenju, kao i veliki broj ljudi. Većina njih se održava u redovnim intervalima i obično na istom mjestu. Neki muzički festivali se uglavnom održavaju u spomen na muzičara, kao što je "Bach Music Festival", "Beethoven Music Festival", "Mayin Music Festival", "Nie Er Music Festival"; Veliki muzički festivali pokrenuće svoju zvaničnu aplikaciju. Na vrhu možete naći rasporede za bendove, prijatelje, restorane i rasporede besplatnih shuttle autobusa. Pre nego što počne muzički festival, takođe možete da proverite bend koji želite da vidite na “Coachooser” aplikaciji da biste kreirali sopstveni itinerar. Trenutno nema ulaznica za mnoge muzičke festivale.

rfid wristband.jpg

Ali na šta se oni oslanjaju za prijem? A: RFID (Radio Frequency IDentification) narukvica. RFID ulaznice za narukvice su široko prihvaćene od strane velikih muzičkih festivala u zemlji i inostranstvu. Uz to, nećete imati paniku od "uzimanja ulaznica u svako doba kako biste bili sigurni da možete ponovo ući". U budućnosti, RFID narukvice mogu postati alat za data mining za snimanje dinamičkih i društvenih informacija učesnika u realnom vremenu.

U bučnim mjestima, ručni check-in nije samo spor, već se i lako miješa u ribu u blatu. RFID narukvica se može koristiti kao ulaznica za snimanje osobnih podataka, pa čak i real-name sustav kako bi se osigurala sigurnost vrhunskih glazbenih festivala.

U sistemu, na osnovu različitih dozvola, možemo podeliti Rfid narukvicu kontrole pristupa u tri kategorije, to su vremenska kartica, kartica radne grupe, kartica privilegija.

Time card: Kao što ime sugeriše, možete podesiti vrijeme svakog dana u tjednu, što je pogodno za korisnike da upravljaju osobljem koje ima vremena za ulazak i izlazak;

Kartica za radnu grupu: Postavlja postavke radnog dana i postavke koje nisu za radni dan, uglavnom za zaposlene u kompaniji da izvrše radni dan i da ne upravljaju radom.

Privilegovana kartica: Slobodna je od vremena i nivoa i može joj se pristupiti u bilo koje vrijeme. Pogodan je za više rukovodstvo i osoblje za održavanje sistema.


Par:Prednosti RFID tehnologije Sljedeći:Pametna kartica za klasifikaciju otpada u zajednici