Ceremonija otkrivanja kocke kartice

- Nov 07, 2018-

CEO Leo, GM Jeff, zamjenik GM Jason i više od 200 ljudi, uključujući rukovodstvo 14 podružnica Grupe i svi zaposleni u Grupi, prisustvovali su ceremoniji otkrivanja.

unveiling.jpgCEO Leo,GM Jeff,Vice GM Jason.jpg

CEO Leo.jpg

Tokom ceremonije, generalni direktor Leo je izrazio srdačnu dobrodošlicu liderima, akcionarima i svim članovima porodice u ime Card Cube grupe i izrazio iskrenu zahvalnost i govor svim zaposlenima. Predsednik Liu Jianxin je istakao da od osnivanja 2010. godine, grupa kubnih kartica insistira na kontinuiranim inovacijama, stalnom rastu i kontinuiranom rastu. Napori i trud svake porodice ne mogu se razdvojiti. Grupa ima više od desetak podružnica, od proizvodnje RFID pametnih kartica - RFID narukvice - proizvodnja kalupa - neovisno istraživanje i razvoj pametnih bravica za prepoznavanje lica - pametna kontrola otisaka prstiju, itd. nadaju se da svaki član može postati akcionar grupe i stvoriti sjajnu budućnost za grupu kartica.

Shareholder.jpg

manager.jpg


Par:Kako odabrati pravu RFID oznaku za svoj projekt Sljedeći:Koje su prednosti RFID-a u odnosu na tradicionalno prepoznavanje barkoda?