Prednosti tehnologije Dual frekvencija

- Sep 04, 2018-

Nedostaci jedna frekvencija

Niske frekvencije tehnika je 125kHz, što znači da svoje frekvencije nosača je niska i stopa podatkovnih signala modulirani na njemu će biti niska. Na taj način sustav ne može obraditi veliku količinu primljenih podataka istovremeno, rezultira slab anti-sudara sposobnost, a samo nekoliko oznaka se može pročitati u isto vrijeme.

Visokofrekventne tehnologije kao što su metro karte imaju kratak domet djelovanja, samo nekoliko ili desetak centimetara. Jer moć je okrenut ostaviti razmak dalje, će biti veliki broj slijepe pjege u rasponu zračenja antene. To znači da kada oznake ili kartice kreće od sada i u blizini čitač kartica, da se ne vidi na udaljenosti.

Ultra visoke frekvencije i mikrovalna tehnologija su posebno osjetljivi na utjecaje okoline, a ultra visoke frekvencije elektromagnetskih valova oko prijenos linearno u zraku. Metalni predmeti blokirati RFID oznake stavljen iza nje. Je tekućina sposobnost "upijaju" ultra visoke frekvencije elektromagnetskih valova, pročitajte performanse UHF RFID oznaka smještena iza tekućina će ispustiti dramatično.

Možemo je promatrati praktična upotreba jedna frekvencija RFID tehnologije je ograničeno. Samo u aplikaciju prizor koji je najpogodniji za karakteristike frekvencija tehnologija zadovoljavajući učinak postiže se.

rfid dual frequency wristband.jpg

Prednosti tehnologije dual frekvencija

RFID radni frekvencijski pojas obično radi u niske frekvencije, srednje frekvencije, ultra visoke frekvencije i mikrovalna bendova. Dvostruka frekvencija RFID se odnosi na RFID tehnologiju koja radi istovremeno u dva frekvencijama, i je kompatibilan sa prednosti od dva frekvencijama. Naprimjer, dvostruke frekvencije RFID tehnologije tvrtka koja kombinira niska frekvencija (LF) i visoke frekvencije (HF) koristi prednosti penetracije visoke frekvencije i visokog priznanja brzinu riješiti učinke ljudskog tijela i tekućina, i vrlo je pogodna za maraton tajming., druge vrste sportova tajming, upravljanje kadrovima, osoblje identifikacija, identifikacija od svježeg voća, mesa, mreža podzemnih cijevi, itd.

Par:RFID kartica za blokiranje, vaš zaštitnik kreditne kartice Sljedeći:Kako odabrati pravu RFID oznaku za svoj projekt